Hirdetés

Warhammer 40000:Dawn of War II - Retribution trailer

|

Rögtön itt a 2011, amikor megjelenik ez a játék...

Hirdetés

Az ígéreteks zerint valamikor 2011 tavaszán lát majd napvilágot az új Warhammer 40000: Dawn of War II rész.

A minden idők leghosszabb videójáték címéért is hajtó RTS egyre csak brutálisabb lesz, ahogy a harcba a Tyranida faj is bekapcsolódik. erről mi magunk a következőket írtuk: "Más fajokkal ellentétben itt csak egy hősünk lesz, aki a Swarmlord. Hatalmas méretével kitűnik a tömegből, fegyvereként csontokból készült kardját használja, egycsapással egy egész kis helyőrséget képes harcképtelenné tenni. S bár egyedüli hősünk, ha energiája engedi bármikor képes lesz Hormagaunt és Termagant egységeket segítségül hívni, ha melegebbre fordulna a helyzet. Ezzel kb. 140 egységet is terelgethetünk egyszerre majd a pályán."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)