Hirdetés

Repülős orkcsatákat hoz a Warhammer 40 000: Dakka Squadron

|

Hiánypótló alkotás készül a Phosphor Games Studio jóvoltából.

Hirdetés

A Warhammer 40 000 univerzuma hatalmas, és rengeteg különböző alkotás született már a franchise-hoz kapcsolódóan, mivel a Games Workshop lelkesen osztogatja a jogokat. A következő a Dakka Squadron lesz, levegőben harcoló orkokkal a középpontban.

Hirdetés

A játékban csakis a légi csatározásokon lesz a hangsúly, a testreszabható gépeken és a hatalmas fegyverarzenálon kívül építéssel és fejlesztgetésekkel nem kell foglalkozni. A játék története szerint egy Ork Flyboy karakterét irányíthatjuk, aki a három klán egyikének a tagjaként harcol a többi ellen. A cél mindenki legyőzése és a magasabb hadászati rang elérése több bolygón, több mint 20 küldetésen keresztül. A pörgős, humoros hangulat pedig az első hivatalos trailer alapján garantált. Nézzétek meg ti is alább.

A tervek szerint a Warhammer 40 000: Dakka Squadron várhatóan idén év vége környékén fog megjelenni PC-re. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)