Hirdetés

Warhammer 40k: Dawn of War 2 béta - Első benyomások

|

Kaptunk az alkalmon, és a most kezdődött bétába beszállva meglestük az ifjú Warhammer 40k trónkövetelőt

Hirdetés

Friss és az RTS-eket kedvelő barátainknak fontos információ, hogy a minap a Warhammer 40k: Dawn of War 2 nyílt bétateszt végre megkezdte működését. Aki úgy dönt, hogy a Games for Windows Live vagy a Steam rendszeréből lecibálja a klienst, azt esetleg meglepetésként érheti, hogy csak a multiplayer lehetőségét fogja a csomagban találni. No de ne itassuk ezért az egereket, inkább segítenénk választ találni a "letöltsem vagy ne töltsem" kérdésre. Mivel RTS szakosztályunk is belevágott a többjátékos kalandba, így felemás sikkerekkel ugyan, de értékes tapasztalatokkal gazdagodtak, szigorúan első látásra. Ender és mazur foglalja most össze nekünk friss benyomásaikat a Warhammer 40k: Dawn of War-ról lazán, gémsztárosan.

 

dawnofwar.beta.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)