Hirdetés

Warhammer 40 000: Dawn of War III - jövőhéten jön az Annihilation frissítés

|

Egy új játékmódot, egy új térképet és védelmi tornyokat is behoz a következő tartami csomag.

Hirdetés

A Warhammer 40 000: Dawn of War III Annihilation Update a csomag legfontosabb részéről kapta a nevét. Az új játékmód címe Annihilation, aminek két variációját is játszhatjuk majd multiban.

Az Annihilation Classic leginkább a klasszikus stratégiák kedvelőinek fog tetszeni. A cél, hogy leromboljuk ellenfelünk bázisának főbb épületeit. A másik változatban is hasonló a szabályzat, de ott őrtornyokkal is bővülnek a bázisok, hogy megakadályozzák a rush taktikák alkalmazását.

Az őrtornyok is újak egyébként, amiket csak multiban lehet majd használni, de a fejlesztők megígérték, hogy belenéznek a kampányba is, hátha oda is be tudják nyomni őket.

A csomagban lesz még egy új térkép (Mortis Vale), ingyenes skin pack és még rengeteg apróság. A frissítés június 20-án élesedik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)