Hirdetés

Warhammer 40 000: Dawn of War III - már lehet jelentkezni a bétatesztre

|

Aki szeretné mielőbb kipróbálni az év egyik legjobb stratégiájának ígérkező Dawn of War III-at, az már fel is iratkozhat a bétás listára.

Hirdetés

A Relic Entertainment egy hírlevélben jelentette be, hogy hamarosan kezdődik a Warhammer 40k: Dawn of War III zárt bétatesztje. A jelentkezéshez egy kérdéssort kell kitölteni, amit ide kattintva értek el.

A kérdések azon kívül, hogy a hardvered iránt érdeklődnek, arra is kíváncsiak, hogy mekkora tapasztalatod van az RTS-ek és MOBA-k világában, illetve mennyire vagy hajlandó tanulni egy játékot.

Az elég komoly kérdőív arra enged következtetni, hogy ez ténylegesen egy zárt béta lesz, ahol egy viszonylag szűk kör próbálgathatja majd a még jócskán fejlesztés alatt álló játékot.

A jelentkezés azért mindenképpen megér egy próbát azok számára, akiket érdekel a Dawn of War III. A játék megjelenése a tervek szerint 2017-ben esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)