Hirdetés

Warhammer 40000: Dawn of War 3 - mi lesz a sztori?

|

Íme a Warhammer 40k: Dawn of War 3 legújabb előzetese, amelyben a játék történetéről tudhatunk meg többet.

Hirdetés

Az utóbbi napokban egyre többet tudtunk meg a Relic Entertainment várva várt stratégiai eposzáról, megnézhettük például a multiplayer módot, kiderült néhány fontos részlet a bétatesztről, a múlt hónapban pedig az igen kíméletes gépigényt is megismerhettük. A sok infómorzsa után a Relic Entertainment most látta elérkezettnek az idejét, hogy végre a történetbe is belepillanthassunk.

A rendkívül hangulatos videóban a narrátor először a Spear of Khaine-ről mesél nekünk egy kicsit (erről ugye már tudjuk, hogy a történet egyik központi pillére lesz majd), miközben egy csatajelenet bontakozik ki a képekben: az orkok megállíthatatlan hordája éppen egy birodalmi erődítményt ostromol, miközben az erődöt irányító Inkvizítor úgy dönt, hogy nem hív erősítést, ezzel magára hagyva a House Varlock harcosait.

A sorozat visszatérő szereplője, Gabriel Angelos természetesen ezt nem hagyja annyiban, az Inkvizítor pedig ennek nem annyira örül, de a folytatást nyilván csak a játékból tudhatjuk majd meg. A Warhammer 40000: Dawn of War III megjelenés április 27-én várható kizárólag PC-n. 

És mivel ma versben ünneplünk mindent, egy határozott hárfaszó után következzen a távolba révedő szemmel elképzelt rímkín:

Lassított felvétel, lángokban a hordák
A harc kezdetét e hó végére tolták
Gabriel kalandja indul hát, nézd meg
Mit mesél majd e történet néked

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)