Hirdetés

Warhammer 40K: DoW2 SP demó!

|

RTS helyett taktikai akció a Warhammer 40K univerzumban. Most kipróbálhatjátok!

Hirdetés

Tény és való, hogy sokakat érintett kellemetlenül a kanadai Relic Entertainment döntése, minek következtében a Dawn of War folytatásával új utakra terelte a sorozatot. Bár, az igazsághoz tartozik, hogy ezek az új utak sokkal közelebb állnak az eredeti táblás játék szellemiségéhez, mint teszem azt, az első epizód.



A Warhammer 40K: Dawn of War 2 tehát kis számú csapatok taktikus terelgetésére építkezik. Az egységek, csapatok fejlődnek, szintet lépnek, új képességeket tanulnak és új fegyverekkel, páncélokkal felszerelve jóval hatékonyabban veszik fel a harcot a tomboló ork hordákkal, a sunyi eldákkal, és a génorzó tyranidákkal.



A játszható demóban - ugyanúgy, mint a teljes játékban - a Blood Ravens Chapter "szedett-vedett" bandáját kell győzelemre vinnünk.
A megközelítőleg 340 MB-ra hízott ízelítőt tőlünk, Warhammer 40000: Dawn of War 2 Single Player Demo letöltés aloldalunkról tölthetitek le.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)