Hirdetés

Warhammer 40,000: Eternal Crusade - megjelent egy ingyenes verzió

|

Mostantól egy fillért sem kell költenünk, ha szeretnénk tenni egy próbát a Behaviour Interactive online lövöldéjével.

Hirdetés

Még tavaly év vége felé jelent meg a Warhammer 40,000: Eternal Crusade, ami ha tökéletes nem is , de szórakoztató és mindenképpen ígéretes online shooter volt. A játékon nyilván azóta csiszoltak a fejlesztők, most pedig megjelent egy új, ingyenesen is kipróbálható verzió.

Az új, ingyenes kiadás egyébként már elérhető a Steamen és minden frakció benne van, ami a fizetős változatban, valamint a játékban fellelhető öt karakterosztályból négyet itt is kipróbálhatunk. Stephen Mulrooney, a cég egyik alelnöke szerint ez egy kiváló lehetőség arra, hogy egy szélesebb közönséghez jusson el a játék:

"Az ingyenes frissítések és kiegészítők mellett úgy gondoljuk, hogy sokkal több embert tudunk amjd elérni, illetve lehetőséget biztosíthatunk a játékosoknak arra, hogy úgy játszák a játékot, ahogy akarják."

Egyébként ha összesen 20 ezer kreditet vásárolunk a játékban, akkor azzal frissíthetünk a teljes verzióra és elérhetővé válik minden további fejlesztési lehetőség, ami az ingyenes verzióban egyébként nem áll rendelkezésre.

Nektek hogy tetszik az ötlet? Kipróbáljátok majd a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)