Hirdetés

Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr - megjött az alfa 2.0-s változata

|

Nagy ugráshoz érkezett a magyar fejlesztésű akció-RPG. Jobb teljesítmény, szebb látvány, átalakult felhasználói felület, balansz változtatások és még sok más jött a 2.0-s verzióval.

Hirdetés

A korai támogatók számára egy ideje már próbálgatható a Warhammer 40k Inquisitor - Martyr alfa verziója, ami egy kis ízelítőt nyújt az akció-RPG játékmenetéből. A Neocore folyamatosan kalapálja a cuccot, aminek eredménye már meg is jött: itt az Alpha 2.0 Update, ami rengeteg problémától szabadítja meg a játékot.

Az Inquisitor hivatalos oldalán olvashatjátok, hogy nagyot javult a teljesítmény, bemutatkozott a Tier rendszer, átláthatóbb lett a felhasználói felület, kiegyensúlyozottabbak a küldetések nehézségei, és a játszható kasztok képességeit is balanszolták. Új fegyvereket, grafikai megoldások és rengeteg apró átalakítást kapott a program, aminek köszönhetően még nagyobb élmény lesz a galaxist járva eltakarítani a mély űr mocskát.

Mindezzel együtt a fejlesztők ígéretei szerint a közeljövőben még több újdonságra számíthatunk, így érdemes lesz visszanézni a játékba azoknak, akik már bevásárolták magukat az alfába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)