Hirdetés

Warhammer: Chaosbane - akció-RPG Warhammer Fantasy körítéssel

|

Az Eko Software bejelentette új játékát, mely a Games Workshop híres világában kalauzol el minket, abba, amiben a Total War: Warhammer és a Vermintide is játszódik.

Hirdetés

A Warhammer Fantasy-ra ugyanaz a "grimdark" (ha tudtok valami frappáns fordítást, írjátok meg kommentbe) hangulat jellemző, amit a Warhammer 40,000-ben megismerhettünk. Az emberek mellett itt is helyet kaptak különféle fajok (orkok, elfek, patkánylények, élőholtak) a világban, melyet a káosz erői vagy a mindennapos háborúk cincálnak szét.

Hirdetés

Ez a franchise adja az alapot az Eko Software készülő játékának, ami egy akció-RPG lesz. A két megosztott kép alapján egy hagyományos izometrikus szerepjátékra számíthatunk, így feltehetőleg sok mindenben követni fogja az elődök által kitaposott ösvényt, de reméljük mégis képes lesz valami újat mutatni a setting mellett a Chaosbane.

Lehetőségünk lesz emberként, high elfként, wood elfként vagy törpként játszanunk, akikkel a Warhamer Fantasy ikonikus helyszíneit járhatjuk be, mint például Praag átkozott metropoliszát vagy a Birodalom korábbi fővárosát, Nulnt. Megjelenési dátumról egyenlőre nem esett szó.

Ti mit vártok a Warhammer:Chaosbane-től?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)