Hirdetés

Warhammer: Chaosbane - endgame tartalmakról és jövőbeli tervekről mesél az új előzetes

|

Bőven akad majd tennivaló a végjátékban is.

Hirdetés

Alig két napja mutattunk nektek egy Warhammer: Chaosbane előzetest. Az a trailer a játék legelejére, a sztori kezdetére koncentrált, ma viszont egy olyan új videó érkezett, ami pont a másik végletet célozza meg: az endgame tartalmakról tudhatunk meg új infókat. 

Hirdetés

Nagyon fontos, hogy elég lesz egyetlen karakterrel végigjátszanunk a sztorimódot, ugyanis az összes feloldott funkció elérhető lesz az összes választható hőssel. A megszerzett arany és kristály is ugyanígy az accountunkhoz kötődik, tehát minden karakterrel szabadon költhetünk belőle. A kampány befejezésével feloldódnak az endgame módok. Ezek közül az Expedition rögtön nagyon izgalmasnak tűnik, itt véletlenszerűen generált pályákon kalandozhatunk co-opban. Még ennél is érdekesebb a Relic Hunt mód: a Collector's Guild meglátogatása után megválthatjuk belépőnket a különböző kazamatákba, amelyek mindenféle huncut módosítókkal lesznek megfűszerezve. A magasabb nehézségi fok itt nyilván jobb lootot is jelent, akár hősi szetteket is megkaparinthatunk. Amint megvan egy ilyen szett minden darabja, egyből elérhetővé válik egy nagy erejű, folyamatosan aktív bónusz, így mindenképp érdemes lesz rágyúrni ezekre a cuccokra. Végezetül a harmadik endgame játékmód a Boss Rush lesz, amelyben értelemszerűen egy hatalmas főellenfelet kell lenyomni, megadott idő alatt. 

A megjelenést követően ingyenes és fizetős bővítményekre is számíthatunk. Az első díjmentes update például egy új nehézségi fokot és egy új szettet ad hozzá a játékhoz. A második ilyen frissítésben pedig egy olyan új játékmód érkezik, amelyben a halál végleges lesz, tehát egy élettel bír csak a karakterünk - a Diablo rajongók számára ezt nem kell bemutatni. A fentiekről és a további tervekről az alábbi videóban mesélnek a fejlesztők. 

A Warhammer: Chaosbane  július 4-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a Digital Deluxe és a Magnus Edition vásárlói viszont már négy nappal korábban belekezdhetnek a játékba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)