Hirdetés

Warhammer: Chaosbane - először láthatjuk a játékmenetet

|

A How to Survive-ot készítő Eko Software egy Warhammer univerzumba helyezett akció-szerepjátékot készít, amit végre mozgás közben is megnézhetünk.

Hirdetés

A Warhammer: Chaosbane még a nyár elején mutatkozott be: az Eko Software új játéka lesz, amely a Games Workshop hírhedt világába kalauzol el minket, szóval egy meglehetősen erős alappal rendelkezik. 

Hirdetés

A stúdió egy nagy sztorikampányt, változatos kasztokat, tonnányi lootot és helyi kooperatív mókát ígér. Az első "Warhammer Fantasy hack 'n' slash"-nek titulált játék első gameplay videójában például egy közelharci karaktert nézhetünk meg akció közben, amely hatékony a tömegoszlatásban, de rajta kívül figyelmet kap a biztonságos távolból sebzést osztó mágus is. 

A Warhammer: Chaosbane PC-re és konzolokra várható, valamikor 2019-ben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)