Hirdetés

Warhammer: Chaosbane - így indul a történet

|

A legfrissebb trailer a játék eseményeit beindító sztoriról mesél.

Hirdetés

A Warhammer: Chaosbane egy izgalmas kis akció RPG-nek ígérkezik, ami a Warhammer fantasy univerzumában játszódik. Tekintettel annak hosszú múltjára, bőven mihez nyúlni sztori tekintetében, de mielőtt elkezdenénk a kódexeket bújni, ez a kis trailer segít eligazodni az események között.

Hirdetés

A nemrég közzétett új videó röviden és tömören meséli el Kul, a Káosz bajnoka hordáinak és Magnus seregeinek összecsapását.

A trailer történései után egyébként egy boszorkány behatol a városba, megátkozza Magnust, ez pedig újabb esélyt ad a Káosz erőinek felemelkedésére. A játékosok feladata az lesz, hogy megtörjék az átkot a megmentőn, mielőtt egy újabb háború törhetne ki.

A Warhammer: Chaosbane megjelenése július 4-én lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra - ez a dátum az alapkiadásra vonatkozik, a Digital Deluxe és a Magnus Edition már május 31-én megérkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)