Hirdetés

Warhammer: End Times - Vermintide - csak a legjobbak láthatják az új DLC pályáját

|

Az Arrogance Lost DLC-t minden Vermintide játékos ingyenesen megkapja, de az új tartalmakhoz hosszú és kínkeserves út vezet.

Hirdetés

Szerencsére a készítők továbbra sem feledkeztek el a Warhammer: End Times - Vermintide-ról, ami folyamatosan kapja az ingyenes és fizetős kiegészítéseket. A legújabb, most élesített DLC az ingyenes fajtából való, de ez nem jelenti azt, hogy azonnal minden játékos eléri például az új pályát.

Hirdetés

Az Arrogance Lost DLC a veterán játékosoknak készült, akiket brutális nehézségű új achievementek várnak, csiszoltak a fellelhető vörös tárgyakon (már egy második trait szett is elérhető az esetükben), valamint ami talán a legtöbbek fantáziáját beindítja: bekerült egy új titkos pálya is a játékba. A Trial of the Foolhardy nevezetű helyszínt a Wizard's Toweren keresztül érhetik el azok, akik elég bátorságot éreznek magukban. 

Új skinek is elérhetővé váltak a kalandozócsapat számára, ezeket az alábbi videóban nézhetitek meg. Ezeknek darabja 1,99 dollárba fáj.

Ti gyűritek még a Warhammer: End Times - Vermintide-ot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)