Hirdetés

Warhammer: End Times - Vermintide - az utolsó előzetesben sem kellett csalódnunk

|

Ütős launch trailert kapott a patkányirtó Warhammer móka. A holnap megjelenő Warhammer: End Times - Vermintide most sem viccel, tömegével hullanak a Skaven hordák.

Hirdetés

Végre megismertük az összes Warhammer: End Times Vermintide karaktert, a játék pedig a holnapi napon jelenik meg, így borítékolható volt, hogy érkezni fog még hozzá egy launch trailer is. Nem kellett csalódnunk, minőségi anyagot pakoltak össze a srácok.

Utolsóként a tüzes Bright Wizard csatlakozott a változatos kompániához, korábban pedig ugyebár már láthattuk a Witch Hunter, a Waywatcher, az Empire Soldier és a Dwarf Ranger kasztokat is. A Vermintide minden Warhammer rajongó számára kötelező darabnak ígérkezik, minden eddigi videóból az látszik, hogy a holnapi naptól kezdve egy színtiszta akcióorgiát élhetünk át, ha beszerezzük. A 8 perces gyorstalpaló videó már valószínűleg régen meggyőzött benneteket, ugyebár ebben az anyagban a készítők felvázolták a harcrendszer és a játékmenet alapjait.

Nézzétek meg a megjelenés előtti utolsó előzetest, annyit már előre elmondhatok, kiontott Skaven belekben most sem lesz hiány. De pont ezért (is) szeretjük a Warhammer világát.

Október 23-án természetesen csak a PC-s verzió jelenik meg, a konzolos változatokra még sajnos várnunk kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)