Hirdetés

Warhammer: End Times - Vermintide - íme a csapat törpe tagja

|

Folytatja a Warhammer: End Times - Vermintide csapatának bemutatását a játékot fejlesztő Fatshark, ezúttal a törpe felderítővel ismerkedhetünk meg, aki a legkevésbé sem fél a patkányemberektől.

Hirdetés

A Warhammer fantasy-világának rajongói nem csupán a készülgető stratégiát várhatják, hanem a Warhammer: End Times - Vermintide keretein belül egy kooperatív akciójátékban is skavenvadászatra indulhatnak, sőt, várhatóan ez utóbbi fog hamarabb megjelenni. A fejlesztők pedig folytatják a játszható karakterek bemutatását, ezúttal a csapat legalacsonyabb tagjával.

Bardin Gorekkson egy törpe felderítő, aki a története szerint egy elhagyatott bányában talált meg néhány szerencsétlenül járt törpét, akiket skavenek támadtak meg, és nem élték túl az összecsapást. A Vermintide helyszínéül szolgáló városba, Ubersreikbe egy ősi könyv után kutatva érkezik meg, amitől azt reméli, megtalálhatja benne a bányában talált térkép rejtjelezésének kulcsát.

A felszerelésében hatalmas meglepetések nem lesznek: a törpékre jellemző módon közelharcban fejszét, vagy pörölyt suhogtat, akár kétkezes változatban a maximális hatásért, de egykezes verziót is a kezébe adhatunk, amit egy pajzzsal egészíthetünk ki. A harsány törpe távolsági fegyverei között megtalálunk egy kézifegyvert és egy számszeríjat, amikkel távolról is pontosan lövöldözhet, de az igazi nagyágyúnak a Grudge-Raker nevű fegyver ígérkezik, amivel egyszerre több patkányembertől szabadulhatunk meg.

A játék egyébként folyton tudatja velünk, hogy egy törpével játszunk, hiszen a kamera is az átlagnál alacsonyabban lesz, így a felderítőt játszva szemmagasságban leszünk az ádáz skavenekkel. Hogy Bardin bírja-e majd a gyűrődést, abban biztosak lehettek, de hogy a Vermintide-ban szükségünk lesz-e tradicionális értelemben vett tankra, az egyelőre nem tiszta.

Ti várjátok már a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)