Hirdetés

Warhammer: End Times – Vermintide - jól fogyott, jön az első DLC

|

Előkelő számokat produkált a Warhammer: End Times - Vermintide a pénztáraknál és azt is megtudtuk, hogy mit hoz majd az első teljesen ingyen beszerezhető DLC.

Hirdetés

Ha minden Warhammer játék ilyen jól teljesít majd, amire a Games Workshop engedélyt adott, mint a Warhammer: End Times - Vermintide, akkor bizony megérte nekik annyifelé "osztogatni" az alapanyagot. 

A Fatshark örömmel kürtölte világgá, hogy megjelenése óta több mint 300 ezer példány talált gazdára a Warhammer: End Times - Vermintide-ból és egyúttal leleplezte az első, ingyenesen letölthető DLC-t is. A Sigmar's Blessing december harmadikán jelenik meg és számos új funkcióval bővíti ki az alapjátékot, így többek között javításra kerül a loot-rendszer, valamint abba is több beleszólásunk lesz, hogy milyen fegyvereket dob a játék.

A fogadóban helyet kapott egy oltár is, amelynél a zsákmányunkat feláldozva javíthatjuk a felszerelésünket. Ezenkívül bemutatkoznak a vörös osztályú lootok, amikhez új trait-kombinációk tartoznak, összesen negyven fegyvertípusra érdemes számítani. 

A Fatshark említést tett a következő csomagokról is, ezáltal tudjuk, hogy jön a privát játékmód, ahol szólóban kell boldogulnunk, készül a Realism játékmód is, amelyben búcsút mondhatunk a HUD-nak és a célkeresztnek, valamint a készítők terveznek egy túlélőmódot is, ahol hullámokban özönlenek a skavenek a játékosokra. Fizetős és ingyenes DLC-k egyaránt érkeznek a jövőben. 

A Warhammer: End Times - Vermintide október 23-án jelent meg PC-re, viszont PlayStation 4-re és Xbox One-ra csak valamikor 2016 első negyedévében látogat el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)