Hirdetés

Warhammer: End Times - Vermintide - jött egy fizetős és egy ingyenes DLC is (videó)

|

Megérkezett a Warhammer: End Times - Vermintide The Last Stand DLC-je egy ingyenes frissítésként, amelyben hullámokban támadó patkányhordákkal szállhatunk szembe.

Hirdetés

Az elmúlt évek egyik legjobb kooperatív játékélményét köszönthettük a Left 4 Dead ihlette Warhammer: End Times - Vermintide képében, amelyhez január végén bejelentette a fejlesztést végző Fatshark a következő nagyobb tartalmat és hasonlóan az első ingyenes DLC-hez ezért sem kell fizetnünk. 

A The Last Stand DLC most megérkezett egy ingyenes frissítés képében és az új horda-stílusú játékmódban minden játékosnak lehetősége van többedmagával együtt visszaverni a hullámokban özönlő skaveneket. Minél tovább tartunk ki, annál jobb loot üti a markunkat. A The Last Stand egyúttal egy új térképet is tartalmaz. Ez a The Town lesz, melynek helyszíne az Ubersreik közepén található Von Jungfreudsplatz. 

Aki esetleg kevesellné a fenti tartalmakat, az beruházhat 2,99 euró (körülbelül 930 forint) fejében a szintén elérhetővé vált Schluesselschloss erődítményt magába foglaló The Fall című bővítménybe is, amelynek az a legjobb tulajdonsága, hogy valakinek a birtokában van és behívja a többieket, akkor azok bizony ingyen csatlakozhatnak hozzá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)