Hirdetés

Warhammer: End Times – Vermintide - félmillió patkányvadász nem is rossz

|

Szép eladásokat produkál az előző évben megjelent Warhammer játék, fél év alatt 500 ezer kópiát vásároltak meg. Nem rossz teljesítmény.

Hirdetés

Öröm látni, mikor egy csak PC-re megjelent játék ekkora sikert könyvelhet el. Az októberben megjelent Warhammer: End Times - Vermintide fél millió eladott darabbal büszkélkedhet. Sajnos nem mindenkinek jön össze, az előbb kiadott SOMA horrorjáték ennek az összegnek csak a felét tudta produkálni.

"Szörnyen elégedettek vagyunk az eddigi eladásokkal. Hamarabb elértük a félmilliós eladást, mint ahogy becsültük" - nyilatkozta a Fatshark fejese, Martin Wahlund - "Egy ilyen apró fejlesztőcsapatnak, mint mi, ez egy hihetetlen mérföldkő".

Továbbá elmondta, hogy erre az évre is rengeteg tartalommal fog bővülni a játék, ahogy eddig is, a jövőben is várhatóak a DLC-k. Örülünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)