Hirdetés

Warhammer: End Times - Vermintide gameplay - nézz bele a játékmenetbe!

|

Egy alig több mint egyperces videóban jónéhány gameplay jelenetet láthatunk a Fatshark kooperatív Warhammer FPS-éből. Csak úgy hullanak a rágcsálók.

Hirdetés

Jó év lesz ez a Warhammer rajongóknak, jön például a Warhammer 40,000: Regicide, a Battlefleet Gothic: Armada és a Warhammer 40,000: Dark Nexus Arena is, és mindhárom más más műfajt képvisel. Nem beszélve a még csak pletyka szintjén emlegetett Total War: Warhammerről.

Emellé társul negyediknek a mind közül legérdekesebb Warhammer: End Times - Vermintide, amit mi már láttunk mozgásban (Chava írt is róla egy szép részletes előzetest), de egy ma a GDC 2015 kapcsán megjelent Sneak Peek videónak hála ti is megnézhetitek, pontosan hogyan is néz ki, amikor változatos célszerszámokkal, tőrökkel, kalapácsokkal, íjakkal és azoknál kicsit hatékonyabb lőfegyverekkel írtjuk a rágcsálókat.

A Warhammer: End Times - Vermintide megjelenése 2015 második felében várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)