Hirdetés

Warhammer: End Times - Vermintide - így harcol a Dwarf Ranger (videó)

|

Íme a Warhammer: End Times - Vermintide újabb karaktere, aki egy videóban mutatja meg, hogy mivel és hogyan aprítja a patkányembereket.

Hirdetés

Jelenleg annyi Warhammer játék készül, hogy két kezünkön is nehezen számoljuk meg. Ezek közül az egyik a Warhammer: End Times - Vermintide című kooperatív FPS, amely a Warhammer univerzumon belül, a Végidőkben játszódik és legfőbb célunk benne a Skaven hordák megtizedelése. 

Nemrég elkezdődött a kasztok bemutatása és a Witch Hunter, a Waywatcher, valamint az Empire Soldier után most a Dwarf Ranger következik, aki társaihoz hasonlóan szintén nem ijed meg attól, ha patkánykoponyákban kell megmártania fejszéjét vagy éppen kilyuggatnia pár ellenfelet számszeríjával és sörétesével. Persze szívós harcosunk ugyanolyan jó védekezésben is, mint támadásban, erről egy masszív pajzs gondoskodik. A Fatshark az alábbi videóban ismét emlékeztet minket rá, hogy a Vermintide milyen brutális és akciódús lesz: 

A Warhammer: End Times - Vermintide megjelenés PC-re október 23-án várható, de PlayStation 4-es és Xbox One-os dátumokat még nem jelentették be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)