Hirdetés

Warhammer: End Times - Vermintide - nyolc percben minden, amit tudnod kell

|

Már-már ijesztő mennyiségű patkányember hullik el a Warhammer: End Times - Vermintide új videójában, ami összefoglalja, miért fogjuk nagyon szeretni a játékot.

Hirdetés

A Left 4 Dead megvan, ugye? Na, most képzeljétek el ugyanazt, csak zombik helyett patkányemberek özönlenek, és nem egy szállodában vagy egy plázában, hanem a Warhammer univerzum világában harcolhatunk.

Ugyanúgy van egy feladat, ugyanúgy jönnek keményebb ellenfelek, miközben a hétköznapiak dícséretes bátorsággal rohannak bele pengéinkbe, vagy épp amit magunkkal vittünk. Karaktereinket fejleszthetjük, új fegyvereket szerezhetünk, használhatunk mágiát, és ami a legfontosabb: soha nem leszünk egyedül, és mindig szükségünk van csapattársank segítségére, a hatékony együttműködésre. Mi már játszottunk az október 23-án megjelenő Vermintide-dal, és pozitív tapasztalataink voltak, lehet, hogy ez lesz a következő co-op-szenzáció.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)