Hirdetés

Warhammer: End Times - Vermintide - befutott a Karak Azgaraz DLC

|

Mi sem ünnepibb annál, mint vörösre festeni a havat a patkányemberek vérével a Warhammer: End Times - Vermintide új bővítményében: a cél Karak Azgaraz meghódítása!

Hirdetés

A Fatshark mindig meglepi a játékosokat valami új tartalommal: az októberi Quests & Contracts után novemberben bejelentették a VR küldetéseket, majd a hónap végén kipróbálhatóvá vált az eddigi legnagyobb tartalmi frissítés bétája. 

A Karak Azgaraz DLC teljes változata a minap futott be PC-re (a konzolos megjelenés még homályos) és egy olyan törp erődöt kínál a Vermintide sokat tapasztalt játékosainak, amely három új térképet ad: a Khaid Krón egy  törp mérnököt kell megtalálnunk, a The Cursed Rune egy havas hegyre visz, ahol egy elátkozott rúna megkeresése a cél, míg a Chain of Fire egy hegytetőre kalauzol el, ahol egy jeladót kell elérnünk. Mindezt ismét a patkányok nehezítik meg, akik hitványabbak, mint valaha - a Fatshark vezetője, Martin Wahlund szerint azért, mert a nulla fok alatti hőmérséklet bárkit házsártossá tesz. 

A Karak Azgaraz ezenkívül két új fegyverrel Warpick of Dwarf Ranger és Falchion for Victor Saltzpyre) és három vadonatúj achievementtel bővíti az alapjátékot. A DLC fizetős, körülbelül 2800 forintot kérnek el érte. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)