Hirdetés

Warhammer: End Times - Vermintide - megvan a Karak Azgaraz DLC konzolos dátuma

|

Hamarosan a konzolosok is megkapják a Warhammer: End Times - Vermintide legújabb frissítését és a Karak Azgaraz bővítményt is. Már azt is tudjuk, hogy mikor.

Hirdetés

A Warhammer: End Times - Vermintide legújabb DLC-je, a Karak Azgaraz már tavaly decemberben befutott PC-re, azonban akkor még homályos volt, hogy a PlayStation 4-es és Xbox One-os verziók tulajai mikortól szerezhetik be az új tartalmakat. Már nem az. 

A Fatshark bejelentette, hogy a három vadonatúj térképet (Khazid Kro, The Cursed Rune, Chain of Fire), két új fegyvert (Warpick for the Dwarf Ranger, Falchion for the Witch Hunter) és három vadonatúj achievementet kínáló Karak Azgaraz február 28-án válik elérhetővé a jelenlegi generációs konzolokra. Ezzel együtt a konzolosok a szintén új tartalmakat hozó, ingyenes Quests & Contracts frissítéssel is ugyanekkor gazdagodhatnak, ami új megbízásokkal kecsegtet. Íme a Karak Azgaraz DLC trailere emlékeztetőül: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)