Hirdetés

Warhammer: End Times - Vermintide - bemutatkozik az első hős

|

A közeljövőben mutatja be a Warhammer: End Times - Vermintide választható karaktereit a játékon dolgozó Fatshark, kezdésképp a Witch Huntert pózol nekünk.

Hirdetés

A Fatshark az idő múlásával egyre többet mutat meg készülő játékukról, a Warhammer: End Times - Vermintide-ról. Az öt játszható karakterosztályt alapvetően ha korábban nem is, Chava előzeteséből már megismerhettük, viszont a stúdió a közeljövőben közelebbről is bemutatja a hősöket, felszerelésükkel és háttértörténetükkel együtt. Az első, akiről lerántották a leplet, Victor Saltzpyre, a Witch Hunter volt.

Victor a helyi inkvizícióként működő Ezüst Pöröly Rendjének tagja, és mint ilyen, egyben bíró, esküdtszék, és ítéletvégrehajtó a Birodalom ellen vétkezők ügyeiben. A sztorija szerint egy nyomozás közben támadtak rá a Vermintide ellenségeiként szolgáló patkányemberek, ekkor veszített el az egyik szemét is. Emiatt is lett rögeszméje a Skavenek irtása, ami még az előléptetését is megakadályozta. A játékban alapvetően a DPS szerepét tölti be, úgyhogy ennek megfelelően nem lesz talpig páncélba öltöztetve, ami passzol Boszorkányvadászok hagyományos megjelenéséhez is.

 

Victor arzenáljában három közelharci, és három távolsági fegyver szerepel majd, ezek közül kezdésként egy pisztolyt és egy vívótőrt kap meg, amik a Witch Hunterek hagyományos fegyverei. Ezeken kívül rendelkezik majd egy pallossal, és egy ismétlőpisztollyal is, amik nagy tömegek ellen lesznek hatásosak is, egy-egy patkányember ellen viszont az egykezes balta és a nyílpuska lesznek optimálisak. 

Mivel a Vermintide-ban kulcsfontosságú lesz a csapatmunka, a fegyvereinket a csapatunk többi tagjához lesz érdemes igazítani, így nem mondhatnánk, hogy létezik egyetlen optimális összeállítás. Izgalmas lesz, folytatjuk mi is, ha befutnak az új hírek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)