Hirdetés

Warhammer: End Times - Vermintide - jön az ingyenes túlélőmód

|

A Warhammer világában játszódó kooperatív túlélőjátékban hamarosan hullámokban érkező hordákkal szállhatunk szembe.

Hirdetés

A Left 4 Dead ihlette Warhammer: End Times - Vermintide-ban négy fős kompániánkkal kellett patkányok egész seregén átverekedni magunkat, különféle feladatokat megoldani, a küldetések teljesítése után minél értékesebb jutalmakat remélve.

Az első ingyenes DLC-hez hasonlóan ezért sem kell a pénztárcánkba nyúlni, február végén minden játékosnak lehetősége lesz visszaverni a hullámokban rájuk törő ellenséget Ubersreik falujában. Egyetlen egy pályát kapunk, a még készülő következő pálya valódi pénzt fog kóstálni, viszont elég, ha a szerver hostjának a birtokában van, így a többiek költségmentesen csatlakozhatnak. Jól hangzik, nem?

Külön poén, hogy az új, fizetős zóna neve Schluesselschloss lesz, amit valljuk be, nem könnyű kimondani. Ezért a Fatshark akciót hirdetett: azok között, akik ezen az oldalon keresztül ötletet adnak arra, hogy mi lehet Schluesselschloss beceneve, 100 DLC-t sorsolnak ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)