Hirdetés

Warhammer: End Times - Vermintide - meglepően közel a megjelenés, nem vészes a gépigény

|

Ha te is szeretnél gigantikus patkányembereket válogatott fegyverekkel, kooperatívan a túlvilágra küldeni, készülj: a Warhammer: End Times - Vermintide hamarosan megérkezik.

Hirdetés

Oké, nem patkányemberek, Skavenek, de ezen ne vesszünk össze, a lényeg, hogy baltával, karddal, pisztollyal és más hatékony eszközökkel csaphatjuk őket agyon.

A Warhammer: End Times - Verrmintide élvezetéhez nem kell feltétlenül ismerni vagy szeretni az univerzumot, a lényeg, hogy kooperatívan irtsunk mindenkit, aki nem barátságosan közelít felénk. Egy kicsit olyan, mint egy warhammeres Left 4 Dead, ezért már önmagában megéri ránézni. A Fatshark Games ma bejelentette, hogy a játék megjelenési dátuma október 23. (legalábbis PC-n, a konzolos dátumról egyelőre semmit nem tudunk), és minimum ilyen gép kell hozzá:

Warhammer: End Times Vermintide minimum gépigény

Oprendszer: Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10
Processzor: Intel Core2 Quad Q9500 @ 2.83GHz vagy AMD Phenom II X4 940
VGA: GeForce GTX 460 vagy Radeon HD 5770 1GB VRAM-mal
DirectX: Version 11
Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat
Szabad hely: 20 GB

Az ajánlottnál a Steamen semmi más nem szerepel, csak a minimumnál is írt oprendszerek és a DirectX verziószáma. A megjelenés előtt, a jövő héten még zajlik majd egy zárt bétateszt, talán az azalatt gyűjtött adatok alapján állítják össze a végleges rendszerigényt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)