Hirdetés

Warhammer: End Times - Vermintide - ingyenes DLC vezeti fel a folytatást

|

Számos változtatást és egy vadonatúj kalandot is hozott a Fatshark játékának legújabb frissítése.

Hirdetés

Már nem kell sokat várnunk a Warhammer: The End Times -  Vermintide 2-re, ami a jelek szerint elég sok mindenben fog különbözni elődjétől. Azonban még mielőtt belevetnénk magunkat a folytatásba, vár ránk egy utolsó küldetés.

Hirdetés

Megérkezett a Warhammer: End Times - Vermintide 1.11-es frissítése, a Waylaid, ami a különféle változások mellett hozott egy vadonatúj missziót is. A mindenki számára ingyenesen elérhető küldetés új helyszínre kalauzolja el a játékosokat, valamint összeköti az első és a második rész történetét.

A Warhammer: Vermintide 2 március 8-án jelenik meg PC-re, konzolokra pedig csak valamikor később. Addig is érdemes lehet lecsapni az első részre, amit a januári GameStar mellé még mindig bezsákolhattok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)