Hirdetés

Warhammer: End Times - Vermintide - nem hiszitek el, hogy ki szerzi a zenéjét

|

A Fatshark készülő játékának zenéit az a zseni komponálhatja, akinek a Hitman és az Assassin's Creed játékok zenéit is köszönhetjük.

Hirdetés

A februári GameStarban már olvashatjátok beszámolónkat a stockholmi útról, ahol a saját szemünkkel is lecsekkoltuk a Warhammer: End Times - Vermintide-ot, a Games Workshop és a Fatshark szerelemgyerekét. A stúdió most egy olyan bejelentést tett, amelynek kapcsán még izgatottabbak lettünk a játékkal kapcsolatban.

A készülő játék dallamait az a Jesper Kyd jegyzi, aki a Hitman és az Assassin's Creed széria mellett a Borderlands játékok, a State of Decay és még legalább két tucat játék zenéjét is szerezte. "Amikor először elkezdtünk zeneszerzőt keresni, Jesper Kyd neve volt az, amitől egyszerűen nem tudtunk elszakadni. Ennél izgatottabbak nem is lehetnénk." -mondta Martin Wahlund, a Fatshark CEO-ja.

"Egy indie fejlesztőcsapattal dolgozni mint a Fatshark olyan kihívás, amilyennel nem minden nap találkozik az ember. Olyan zenét akartak, ami a Warhammer univerzumot benépesítő skavenek szemszögéből mutatja be a világot. Ezt megalkotni olyan volt, mint csatlakozni egy skaven klánhoz és hangot adni nekik. Egy remek, mégis kicsit őrült móka." - mondta Jesper Kyd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)