Hirdetés

Warhammer: End Times - Vermintide - akcióban a Waywatcher (videó)

|

Újabb Warhammer: End Times - Vermintide karakter mutatja meg, mire képes a patkányemberek ellen. Hullanak szépen a Skaven hordák.

Hirdetés

Jelenleg annyi Warhammer játék készül párhuzamosan, hogy azokat már követni is nehéz. Közülük az egyik legígéretesebbnek mindenképpen a Warhammer: End Times - Vermintide tűnik. Most egy újabb kasztot tudunk megmutatni nektek közelebbről is.

Egy héttel ezelőtt még a Witch Hunter fürdött patkányvérben, most viszont a kecses elf hölgy csap bele a lecsóba és a Skaven belsőségbe. Kerillian lesz a neve az wood elf hölgyeménynek, aki a Waywatcher kaszt képviselője lesz a játékban. Gyors és mozgékony harcosnak tűnik, aki egy szempillantás alatt képes váltani íja és tőrei között. Az általa komponált vérfürdő igencsak látványosra sikerült, nézzétek is meg gyorsan.

A Warhammer: End Times - Vermintide PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik. Konkrét dátumot eddig csak a PC-s változat kapott, erre október 23-án kell számítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)