Hirdetés

Warhammer Online - összedőlt a világ

|

Szomorú nap ez azoknak, akik rajonganak a Warhammer világáért. Ma éjjel véget ért egy dicső korszak.

Hirdetés

A Warhammer Online: Age of Reckoning 2008-ban indult és a mai napig tartott. Az EA Mythic fejlesztette MMORPG bezárta kapuit, és többé nem fogad kalandorokat. Mindig szomorú, ha egy online világ alól kikapcsolják a gépeket, de egy ilyen népszerű téma esetén még bánatosabb az elválás.

Úgy tűnik pénzügyileg nem érte meg üzemeltetni a régóta haldokló címet, és ahelyett, hogy bevezették volna a manapság egyre népszerűbb F2P modellt, inkább lelőtték a játékot. Maradnak a szép emlékek, melyeket az éveken át tartó kalandozásoknak és a rendkívül hangulatos realm vs. realm háborúknak köszönhetünk.

Búcsúzunk és csak reménykedünk, hogy valaki, valahol már tervezi a folytatást egy új Warhammer MMO képében. Ti megvásároltátok a játékot, próbáltátok a trial verziót, vagy soha nem is játszottatok vele? Osszátok meg legkellemesebb Warhammer Online emlékeiteket kommentben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)