Hirdetés

Warhammer Online - Call to Arms kiegészítő márciusban

|

Márciusban méretes kiegészítő érkezik a Warhammer Online-hoz, szétszabdalva kapjuk kézhez a Call to Arms tartalmakat.

Hirdetés

Tavasszal kívánják útjára bocsájtani a Call to Arms névre keresztelt kiegészítőjük első hullámát, melyek összességében, mint említettük túltesznek egy átlagos pakkon. Először is bemutatkozik két vadonatúj karakterosztály, hamarosan beleugorhatunk az Orc Choppa vagy a Dwarf Slayer bőrébe. Utóbbi hatalmas fejszékkel rohangál, míg zöldbőrű társa kiutat jelent az unott Black Orc tulajdonosoknak és azoknak, akik egy kevésbé tankjellegű karakterrel szeretnének vérontást rendezni.

war_choppa_model.jpg
 

Másodszor pedig szót kell ejtenünk a Land of the Dead térségéről, ahol a hatalmas kiterjedésű, felfedezésre váró Tomb Kings területét találhatjuk. Föld alatt eshetnek egymásnak a feszült játékosok, kötöttségek nélkül, céljuk hogy megszerezzék a terület feletti irányítást és ezzel új küldetésekhez, tárgyakhoz juthassanak. A Land of the Dead valójában júniusban lesz elérhető a játékosok számára, addig teljesíteniük kell az áprilisra tervezett Beyond the Sands és a májusban érkező Rise of the Tomb Kings frissítésekben (minden hónapban rendeznek közösségi eseményeket (live event), melyek segítségével szépen lassan beszivárognak az egymásra épülő tartalmak, mini-kiegészítők) helyet kapó küldetéseket.

war_slayer_model.jpg
 

A Call to Arms expanzió menetrendje:  

Call to Arms: Bitter Rivals Live Event (Március):
Az Orc Choppa és a Dwarf Slayer bemutatkozása (Március)
Call to Arms: Beyond the Sands Live Event (Április)
Call to Arms: Rise of the Tomb Kings Live Event (Május)
Land of the Dead Opens (Június) 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)