Hirdetés

Warhammer Online: Fegyverbe!

|

Újabb MMORPG, amelynek nagyobb volt a füstje, mint a lángja - az igen ígéretesnek tűnt Warhammer Online (röviden WAR) nem lett akkora siker, amekkorát vártak tőle.

Hirdetés

A sikertelenségnek sok oka volt (ezt most ne elemezzük), de most újra fegyverbe szólítanak mindenkit, aki valaha WAR-ozott (úgy látszik, ők is kaptak Age of Conan hírlevelet). Warhammer Online: Age of Reckoning Call to Arms!

Az ok ugyanaz, mint az Age of Conan esetében - megjelenése óta rengeteg tartalmat öntöttek a játékba, számtalan javítás, polírozás esett meg a Warhammer Online: Age of Reckoning háza táján. Elvileg javítottak az RvR kiegyensúlyozatlanságán, új questek, tárgyak kerültek be, négy új játszható kaszt is van, szóval aki valaha volt WAR játékos és van 10 szabad napja az életéből, ingyenesen ennyit játszhat most, ha feléleszti regisztrációját - emellé még kap XP bónuszt és exklúzív questeket is.

Javaslatom, aki mind AoC, mind WAR játékos volt, elöbb az egyiket, utána a másikat próbálja újra - aki WAR fanatikus volt, szedjen össze 10 szabad napot és irány a csatamező!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)