Hirdetés

Warhammer Online - ennyi volt

|

A Warhammer Online producere egy nyílt levélben búcsúzott el a játéktól és a felhasználóktól.

Hirdetés

A Mythic szomorú szívvel bejelentette, hogy decemberben leállnak a Warhammer Online: Age of Reckoning szerverei.

A 2008-ban indult MMORPG a sokak által szeretett Warhammer univerzum népszerűségét hivatott meglovagolni és öt éven keresztül képes volt minket szórakoztatni és ellátni egyedi tartalmakkal, azonban a Mythic és a márka tulajdonosának számító Games Workshop szerződése lejárt, illetve már a játék iránti kereslet is igen csak megcsappant, így nem volt értelme tovább halogatni az elkerülhetetlent.

A Warhammer Online: Age of Reckoning producere, Carrie Gouskos ezért egy a játékosoknak intézett nyílt levélben köszönte meg az eddigi támogatást és a beléjük vetett bizalmat, de bejelentette, hogy december 18-tól nem üzemelnek tovább a Warhammer Online szerverei. Az MMO leállásáig a megmaradt játékosok szabadon játszhatnak és kiélvezhetik az utolsó hónapokat, mielőtt végleg bezár a bazár. Mi azért elmorzsolunk egy könnycseppet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)