Hirdetés

Warhammer Quest PC - jövőre irány a labirintus

|

A Warhammer világának dicső kalandorai jövőre már PC-n is harcolhatnak a kincsekért és a dicsőségért.

Hirdetés

A Warhammer Quest egy főleg mobilokra készült stratégiai szerepjáték, amiben egy csapatnyi hőst kellett keresztülvezetnünk barlangok sokaságán. A móka úgy tűnik sokaknak bejött, így a játék PC-re is megjelenik január 7-én.

„A Warhammer univerzum hatalmas rajongóiként Rodeo Games oldalán dolgoztunk azért, hogy a Warhammer Quest ilyen remek táblás játék lehessen” – nyilatkozta Ian Baverstock a PC-s port elkészítéséért felelős Chilled Mouse kiadó rendezője. „Egyedi hősökkel, szerepjáték elemekkel, remek loot rendszerrel és véletlenszerű dungeon generálóval a digitális játék méltó utódja a fizikainak.”

A Warhammer Quest PC megjelenés 2015. január 7-én várható, ekkortól Steamen keresztül letölthetitek majd Windows PC-re, Linuxra és Mac-re 15 eurós áron. Ha előrendelnétek a játékot, akkor már 12 euróért zsebre vághatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)