Hirdetés

Warhammer: The End Times - Vermintide - itt az eddigi legnagyobb frissítés

|

Megérkezett az újabb letölthető tartalom a Vermintide-hoz, ami ezúttal fizetős lesz, de cserébe nagyon sok mindent kínál.

Hirdetés

Nem aprózta el a legújabb Karak Azgaraz névre keresztelt Vermintide DLC-t a fejlesztő Fatshark, több bejegyzésben tudták csak összefoglalni a változásokat, melyben a rengeteg javítás mellett egy új dungeon is megbújik.

Karak Azgaraz egy törp erőd, ami összesen 3 új térképet ad, és ismét rengeteg patkány ábrázatú csúfságon kell magunkat átverekedni. A barlangokkal teli Khazid Kro térképen egy törp mérnököt kell megtalálnunk, Halgrimot; egy havas hegyen egy elátkozott rúnát kell megtalálnunk, illetve ott van még a Chain of Fire, ami a hegytetőre visz fel bennünket, ahol a küldetés szerint egy jeladót kell meggyújtanunk.

Bekerül még a frissítéssel két új fegyver is, a Warpick for Dwarf Ranger és a Falchion for Victor Saltzpyre.

A DLC-ért a korábbi frissítéssel ellentétben fizetni kell, de az ára körülbelül 2500-3000 forint körül mozog, platformtól függően. Megjelenésig béta állapotban, PC-n kipróbálható, Steamen a játéknál, a Tulajdonságok menüpontban tudtok jelentkezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)