Hirdetés

Warhammer: The End Times - Vermintide 2 - biztosan nem lesz benne Denuvo

|

A fejlesztők szeretnének a lehető legközelebb kerülni a rajongókhoz, ebbe pedig nem fér bele a sokak által gyűlölt védelmi rendszer.

Hirdetés

Tavasszal érkezik a Warhammer: The End Times - Vermintide 2, aminek kapcsán egyre több információt oszt meg a Fatshark, és szerencsére nemcsak a játékmenetről, hanem a technikai oldalról is szívesen beszélnek.

Hirdetés

Rikard Blomberget, a Fatshark társalapítója egy interjúban arról kérdezték, lesz-e Denuvo a játékban, amire egészen határozott választ adott:

Nem. A fejlesztési filozófiánk egyik sarokpontja, hogy szorosan együtt dolgozunk a játékosokkal, hogy a legjobb játékot tegyük le az asztalra. Figyelünk a visszajelzésekre, elősegítjük a játékosok közti interakciót, támogatjuk a moddolást, és nem zárunk el tartalmat fizetős DLC-k mögé. Amíg jó élményt nyújtunk és nyitott a kommunikációnk, hisszük, hogy a rajongók lojálisak maradnak és támogatnak majd minket. A Denuvo ebben az esetben redundás, vagy egyenesen kontraproduktív lenne.

Örülünk, hogy vannak még stúdiók, akik így gondolkoznak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)