Hirdetés

Warhammer: The End Times - Vermintide 2 - hivatalosan is bejelentették a konzolos változatokat

|

Eddig csak sejteni lehetett, de a Fatshark most megerősítette, hogy a patkányok ismét elárasztják majd a nappalit is.

Hirdetés

Lassan de biztosan közeledik a Warhammer: The End Times - Vermintide 2 megjelenése, amivel kapcsolatban egyre több dolgot oszt meg a játékot fejlesztő és kiadó Fatshark. Most a platformokról meséltek.

Hirdetés

A Vermintide anno csak késve érkezett konzolokra, de látva a hatalmas sikert, nem kételkedtünk benne, hogy a csapat most megsürgeti a portolást. Így is lett, a csapat most bejelentette, hogy a játék biztosan megjelenik PlayStation 4-re és Xbox One-ra is. Hivatalos megjelenési dátum egyelőre nincs, ahogy abban sem lehetünk biztosak, hogy egyáltalán a PC-s változattal egy napon kapjuk meg a konzolos verziót, de mivel hamarosan az előrendelést is elindítják, valószínűleg nem kell majd sokat várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)