Hirdetés

Warhammer: End Times - Vermintide - a 2018/01-es GameStar teljes játéka

|

Egy igazán ütős ajánlattal indítjuk 2018-at: az elmúlt évek egyik legjobb kooperatív játékát csomagoltuk a GameStar magazin mellé.

Hirdetés

Valamivel több mint két évvel ezelőtt, 2015 októberében robbant be a köztudatba a Fatshark kooperatív FPS játéka, ami azonnal belopta magát a közösségi darabolás szerelmeseinek szívébe, és azóta is ott tanyázik.

Hirdetés

A Vermintide nem találta fel újra a kereket, egyszerűen csak megadta a játékosoknak, amire évek óta vágytak: egy felújított Left 4 Dead életérzést. Kár is lenne tagadni, ez a játék a Turtle Rock klasszikusában gyökerezik, méghozzá nagyon mélyen. Persze nem egy egyszerű átskinezett játékról van szó, ahol a zombikat patkányokra cserélték, de az alapvető játékmechanikák nagyon hasonlóak, és a különleges skaven ellenfeleknek is megvan a párja a zombis univerzumban.

Amellett, hogy Warhammer univerzumba ültették a tucatnyi izgalmas pályát kínáló kooperatív kampányt, az egészet megfejelték a Warhammer fantasytől megszokott dolgokkal, mint a karakterfejlesztés, a rengeteg különböző tárggyal kecsegtető lootrendszer, és az extra kihívások. Az alapvetően is bőséges kihívást tartogató, több nehézségi szinten is végigtolható kampányt folyamatosan bővítették és csiszolták az elmúlt két évben, ennek is köszönhető, hogy a mai napig nagyon aktív a közönség. Bár a csapat már a folytatáson dolgozik, még decemberben is kiadtak egy DLC-t, a több ezer rajongó pedig heti szinten új kihívásokat talál ki, amelyek újabb csavart visznek a játékba. Itt nem kell amiatt aggódnod, hogy nem lesz kivel játszani, hiszen még ha botokkal indul is egy küldetés, pár percen belül biztosan becsatlakoznak néhányan. Meg egyébként is, most több ezer GameStar olvasó lepi majd el a szervereket, úgyhogy könnyű lesz pajtásokra lelni, hogy együtt darabolhassátok a patkányembereket.

A kihívás kemény, a gépigény viszont egészen baráti: a Warhammer: End Times - Vermintide futtatásához 64-bites Windows 7 operációs rendszerre, Intel Core 2 Quad Q9500 vagy AMD Phenom II X4 940 processzorra, 6GB RAM-ra, egy GTX 460 vagy egy Radeon HD5770 videokártyára, valamint durván 30 giga szabad helyre lesz szükségetek.

A játék aktiválásához internetkapcsolat szükséges, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2018/01-es számát péntektől találjátok meg az újságárusoknál. Figyeljétek a héten a GSO-t, ugyanis egy különleges streammel is jelentkezünk majd, amelyben többedmagunkkal vágunk neki a kalandnak!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)