Hirdetés

Warhammer: The End Times - Vermintide - új kihívásokat hoz az ingyenes DLC

|

A Warhammer: The End Times - Vermintide játékosai elsősorban a loot miatt indulnak újabb és újabb kalandokra, amiből most még többet szerezhetnek a frissen megjelent Quests & Contracts frissítésnek hála.

Hirdetés

Nemrég megjelentek a Warhammer: The End Times - Vermintide konzolos változatai is, a Fatshark viszont ezzel még nem hagyta magára a játékot. Nemrég egy új, ingyenes DLC-t adott ki Quests & Contracts néven, ami több új mechanizmust is hoz a játékba.

A hub-területként szolgáló kocsmában megjelent egy hirdetőtábla, rajta rengeteg megbízással, amik egyszerű feladatokat rónak ránk, mint például egy küldetés sikeres befejezése, vagy néhány különleges ellenfél legyűrése. Ezeket teljesítve a tárgyak fejlesztéséhez szükséges tokeneket, vagy a Vermintide-ban újdonságnak számító Boonokat szerezhetünk. Ezeken az időleges passzív bónuszokon kívül viszont más miatt is érdemes teljesíteni a felhívásokat.

Felvehetünk ugyanis küldetéseket is, amiket akkor adhatunk le, ha bizonyos számú kontraktust teljesítünk, a questekért pedig már egy fegyver, valamilyen kalap, vagy trinket lesz a jutalmunk. Ez nem a Warhammer: The End Times - Vermintide első ingyenes DLC-je, ahogy néhány fizetős csomag is érkezett már, ez utóbbiakat egyébként megtaláljátok a nemrég mindhárom platformra kiadott dobozos változatban.

Nektek hogy tetszettek a megjelenés után érkezett újdonságok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)