Hirdetés

Warhammer: Vermintide 2 - újabb izgalmas infók érkezetek a Winds of Magic DLC-ről

|

Megismerkedhetünk a Minotaur nevű boss-szal és a DLC névadóiról, a varázserejű szelekről is kaptunk pár hasznos tudnivalót, valamint a megjelenési dátumot is elárulták.

Hirdetés

A fejlesztők szerint még ebben a hónapban befut a Winds of Magic DLC, ami a Vermintide 2 egyik legnagyobb tartalmi bővülését hozza majd el. A hivatalos sajtóközlemény szerint a bővítmény augusztus 13-án fog megérkezni; a játék Twitter oldaláról pedig özönlenek az infók.

Hirdetés

A kiegészítő egy új ellenféltípust, a Beastmaneket is bevezeti, akikkel így különböző egységeket, elit ellenfeleket, szörnyeket és bossokat adnak a játékhoz. A faj egyik jeles képviselőjére, a Minotaurra most mi is vethetünk egy pillantást. Róla a fejlesztők csak annyit árultak el, hogy "egy nagy, gonosz főellenség".

A Winds of Magic címadóinak is szenteltek egy-egy tweetet a fejlesztők, amikből megtudhatjuk, hogy 8 különböző szél lesz, melyek mindenféle (negatív és pozitív) hatásokat gyakorolnak mind a játékosokra, mind az ellenfelekre, ami egy plusz taktikai mélységet ad majd a játéknak.

A DLC minden hőshöz ad majd egy új fegyvertípust, illetve egy új pályával is bővül a harcterek sora, a legjobban várt újítás viszont talán mégis az, hogy a Winds of Magic elhozza a PvP-t a Vermintide 2-be.

Végezetül befutott a Warhammer: Vermintide 2 - Winds of Magic gameplay trailere is, erre is mindenképp érdemes vetni egy pillantást.

Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)