Hirdetés

Warhammer: Vermintide 2 - a 2019/10-es GameStar teljes játéka

|

Az ünnepi magazin vásárlóinak ezúttal a végtelenül szórakoztató kooperatív játékkal kedveskedünk, amelynek minden baráti társaságnál ott a helye.

Hirdetés

Nem akármilyen évfordulót ünneplünk a GameStar októberi számával, hiszen 20 éve jelent meg az első magazin, ennek örömére egy temérdek játékórát ígérő, ütős teljes játékkal készültünk titeket meglepni: a 2018/01-es GameStarhoz járó Warhammer: End Times - Vermintide folytatását, a Warhammer: Vermintide 2-t csomagoltuk a megújult dizájnú újság mellé. 

Hirdetés

A fejlesztő odafigyeltek a rajongói visszajelzésekre és igyekeztek kijavítani az első rész hibáit, ennek köszönhetően ez a vérbeli kooperatív FPS sokkal teljesebb élményt kínál, miközben közelharci és távolsági fegyverekkel, illetve mágiával irtjuk a patkányhordát. Ahogyan a korábbi tesztünkben olvashattátok, a Warhammer univerzumban helyet kapó Vermintide 2 változatos karakterekkel, ötletes újításokkal és letisztult, mégis összetett harcrendszerrel operál, amely elképesztően szórakoztató a haverokkal együtt. Mutatjuk, hogy mennyire:

Bár maga a játékmenet brutális, a gépigényről szerencsére ez egyáltalán nem mondható el. A futtatáshoz legalább egy 64-bites Windows 7 operációs rendszerre, egy Intel Core i5-2300 2.80 GHz-es/AMD FX-4350 4.2 GHz-es processzorra, 6 GB memóriára, egy NVIDIA GeForce GTX 460/AMD Radeon HD 5870 videokártyára, valamint 65 GB szabad helyre van szükség. 

A játék aktiválásához internetkapcsolat szükséges, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2019/10-es számát 2019. október 18. péntektől találjátok meg az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)