Hirdetés

Warhammer: Vermintide 2 - már több mint félmillió példány talált gazdára

|

Remekül teljesít a Fatshark legújabb alkotása, ami alig négy nap alatt lépte át a félmilliós eladott példányszámot.

Hirdetés

Nemrég megjelent a Warhammer: Vermintide 2, ami szinte minden téren jobb lett, mint az elődje, és ez bizony az eladásokon is meglátszik. A fejlesztők most nyilvánosságra hozták az első adatokat, amelyekből kiderül, hogy elég nagy az érdeklődés a patkányirtás iránt.

Hirdetés

A Fatshark bejelentette, hogy a Warhammer: Vermintide 2-ből már több mint 500 ezer darab fogyott, ráadásul kevesebb mint egy hét alatt született meg ez a szép eredmény. Ha esetleg még csak fontolgatnátok a vásárlást, akkor mindenképp nézzetek rá a ma este esedékes élő közvetítésünkre, hátha nektek is megjön a kedvetek a skavenek és a Káosz erőinek leveréséhez.

Ti megvettétek már a Warhammer: Vermintide 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)