Hirdetés

Warhammer: Vermintide 2 - minden pálya sötétségbe borult

|

Halloween alkalmából a fejlesztők holdfénnyel borították be az összes helyszínt.

Hirdetés

Az 1.2.2 elhozta Geheimnisnacht ünnepét, ami gyakorlatilag a Warhammer: Vermintide 2 halloweeni megfelelője. A Keep kap néhány tematikailag passzoló díszítőelemet, és van néhány szezonális küldetés is, de ezeknél fontosabb az új esti látkép.

Hirdetés

A tartalmi frissítés ugyanis a játék összes pályáját éjszakai módba helyezi. Mindenhol holdfény világítja be a tájat, amit a játékosok annyira megszerettek, hogy már most követelik a maradását. A fejlesztők a pozitív visszajelzésre azt válaszolták, hogy valamilyen formában az esemény után is visszahozzák az éjszakai mód lehetőségét, de előbb kicsit rendbe kell tenniük a sötétséggel járó fény/árnyék változásokat.

A Geheimnisnacht frissítés minden apró részletét a hivatalos leírásban találjátok. Ti visszanéztek a Vermintide-ba az esemény kedvéért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)