Hirdetés

Ingyen kipróbálható az utóbbi évek egyik legjobb kooperatív FPS-e

|

Ha nem tudjátok, mivel töltsétek a hétvégét, ez például jó elfoglaltság lehet.

Hirdetés

A Warhammer: Vermintide 2 első részét (ami egyébként Warhammer: End Times - Vermintide címmel jelent meg, csak hogy ne legyen egyszerű) még jól össze lehetett foglalni azzal, hogy olyan, mint a Left 4 Dead 2, csak patkányokkal meg mágiával, de a második rész már több volt ennél.

Hirdetés

Egyedül is játszható, de négy fővel izgalmas igazán. Hogy mennyire, azt megtudhatjátok, ha kipróbáljátok az ingyenes hétvége során, mely ma este 7-től november 24-én estig tart Steamen. Azon játékosok, akik megvásárolták valamely DLC-t, behívhatnak bárkit, hogy együtt játsszák végig az extra pályákat. A játék ezen idő alatt le lesz árazva 7 euróra, de ha még a kedvezményes árnál is olcsóbban szeretnétek megvásárolni, szerezzétek be a 2019/10-es GameStar magazinnal együtt, mivel úgy csak 1995 Ft (a szombati PlayIT-re kilátgatók meg még jobb áron, már 1500 Ft-ért behúzhatják).

Sajnos a konzolos változatok nem vesznek részt a promócióban, de a játék ettől függetlenül PS4-re és Xbox One-ra is elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)