Hirdetés

Ingyen pálya és dupla XP jár az egyik legjobb kooperatív FPS-hez

|

Számos játékfejlesztő igyekszik a elviselhetőbbé tenni számunkra az előttünk álló heteket-hónapokat, a Vermintide szériát gondozó Fatshark sem kivétel.

Hirdetés

Hatalmas űrt hagyott maga után a Left 4 Dead és annak folytatása, amit jó néhány játék igyekszik azóta is kitölteni hol több, hol kevesebb sikerrel. A Warhammer: The End Times - Vermintide, és pláne a Warhammer: Vermintide 2 vitathatatlanul a jobb trónkövetelők közül való, ráadásul mindkettőhöz hozzájuthattok a GameStar teljes játékaként.

Hirdetés

A második résszel egyébként még korántsem végzett a Fatshark, sőt a stúdió még évekig kívánja támogatni fizetős és ingyenes tartalmakkal egyaránt. A minap megjelent frissítés például az utóbbi halmazba tartozik, és egy ajándék pályát hozott a Vermintide 2 tulajdonosainak. Idén amúgy ez már a harmadik, ugyanis az Enchanter's Lair a The Curse of Drachenfels küldetéssorozat zárófelvonása, amelynek természetesen az előző két fejezetéért sem kellett fizetnünk. Emellett kibővült az Emporium of Wonders kínálata is, ez a hír elsősorban a karaktereiket örömmel felcicomázó játékosokat hozhatja lázba.

Míg a fentiek kizárólag a PC-s verzióra érvényesek, addig a hétvégi dupla XP-ből már a konzolosok sem maradnak ki, akik valamivel később szintén belekóstolhatnak majd az új, ingyenes kalandokba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)