Hirdetés

Warhammer: Vermintide 2 - tartalmas, ingyenes frissítés bővíti a játékot

|

A kozmetikai cuccok mellett tennivalók is jöttek az első Content Update-tel.

Hirdetés

A Fatshark nem aprózta el a dolgot, rengeteg újdonságot és új tartalmat hoz a Warhammer: Vermintide 2 mai tartalmi frissítése.

Hirdetés

A Vermintide 2 egyelőre csak PC-re jelent meg, de az eladások nagyon jól állnak, már több mint 1 millió darab fogyott a játékból. Sőt, hamarosan a konzolosok sem maradnak ki a buliból, már nagy erőkkel dolgoznak a fejlesztők a portoláson.

A mai ingyenes frissítés 100-nál is több tárgyat tartogat, így bőven lehet válogatni a rengeteg kiegészítő, skin, kalap közül, illetve még az új portrékeretek is bekerültek a játékba. A tárgyaknál talán érdekesebb és izgalmasabb, hogy bevezették a napi kihívásokat és questeket: az Okri's Challenges küldetések teljesítésével rengeteg jutalmat lehet szerezni. Még egy kedvcsináló trailer is érkezett a frissítéshez, csekkoljátok alább:

Mindezen felül elindult a hivatalos modtámogatás a Steam Workshop keretein belül, illetve a játékosok javaslatára már magasabb szintű dustból is készíthetünk alacsonyabb szintűt (narancsból kéket, kékből zöldet).

Az új tartalmak mellett több javítást és bugfixet is eszközöltek a fejlesztők, így még élvezetesebb lett a Vermintide 2. Ha esetleg félretettétek a játékot, most mindenképp érdemes újra belépni, június 2-ig még egy belépésért járó jutalommal is gazdagodtok.

Mit szóltok a Warhammer: Vermintide 2 új frissítéseihez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)