Hirdetés

Warhammer: Vermintide 2 - szuperképesség is tartozik mindegyik karakterosztályhoz

|

A Warhammer: Vermintide készítői nemrég kifejtették, hogyan alakítja majd a játékélményt, hogy melyik karriert választjuk karakterünknek és mint kiderült, kifejezetten könnyen válthatunk a játékstílusunknak megfelelő specializációra.

Hirdetés

Az alfában már mi is találkozhattunk a Warhammer: Vermintide 2 némileg kibővített karakterválasztékával, ami egészen pontosan azt jelenti, hogy az első részben ár látott szereplőkhöz ugyan nem csatlakoznak új hősök, de mindegyikük esetében választhatunk három karrier közül. Erről a rendszerről nemrég a PC Gamernek is mesélt a Fatshark csapata és mint kiderült, egyáltalán nem köti meg a kezünk az új fejlődési rendszer.

Hirdetés

A karakterenként rendelkezésre álló három karrieropció a készítők szerint mindegyik hős számára lehetővé teszi, hogy több különböző szerepkört is betöltsön a csapatban. Ezúttal is a törpe, Bardin három karrierlehetőségét hozták fel példaként, aki akár közelharci, távolsági DPS karakter, vagy akár tank is lehet a választott karriere függvényében. Nem kizárt, hogy ez mind az öt hősre igaz lesz majd, de mondjuk a varázslatokkal operáló Siennáról nehezen tudjuk elképzelni, ahogy a frontvonalban állja a pofonokat. Az viszont biztos, hogy a rugalmasság érdekében a Warhammer: Vermintide 2 bármelyik küldetés előtt megadja a lehetőséget, hogy egy másik karrierre váltsunk.

Emellett a játék egyik dizájnere, Victor Magnuson elárulta, hogy ugyanilyen szabadon újraoszthatjuk majd a karakterekhez kapcsolódó képességfán gyűjtött pontokat is. A karrierekről megtudtuk továbbá, hogy mindegyikhez kapcsolódik egy passzív képesség és egy, hosszabb cooldownnal rendelkező szuperképesség is. Az elf, Kerillion Shade karrierjének passzív képessége például bónusz sebzést ad, ha hátba támadunk egy ellenfelet, aktiválható képességével pedig egy időre láthatatlanok lehetünk és átsétálhatunk minden karakteren. Victor Saltzpyre Hunter Captain karrierje viszont inkább a csapat érdekeit szolgálja, hiszen szuperképességével ellökheti az ellenfeleket, miközben ismét talpra állítja elesett bajtársait. A játék rendezője kitért arra is, hogy a Warhammer: Vermintide 2 karrierjei a fegyverek tekintetében is nagyobb változatosságot hoznak majd, Victor például a Zealot karrierhez új buzogányokat kapott.

A második rész megjelenése valamikor az elkövetkezendő hónapokban esedékes, viszont ha addig szeretnétek bemelegíteni az első résszel, a januári GameStar magazin teljes játékaként is megszerezhetitek, akár négyes csomagban is. Ha pedig kell még valami, hogy rávegyétek a haverokat a csapatos patkányirtásra, a lenti livestreamünk valószínűleg meghozza majd a kedvüket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)