Hirdetés

Warhammer: Vermintide 2 - brutális, egyúttal gyönyörű új képek érkeztek

|

Csodás új képeken mutatják meg magukat a Warhammer: Vermintide 2 borzasztó rondaságai.

Hirdetés

Az már korábban megtudtuk, hogy a Warhammer: Vermintide 2-ben immár nem csak a rusnya patkányemberek ellen harcolhatunk, hanem a káosz erőivel is meggyűlik majd a bajunk. A legújabb képek ezeket a rosszfiúkat is megmutatják.

Hirdetés

Én személy szerint kedveltem a Warhammer: End Times - Vermintide-ot, de kétségtelenül megvoltak a játék határai. A folytatás azonban minden téren többnek és jobbnak ígérkezik. Továbbra is maximum 4 fős, belső nézetes co-op kaland vár bennünket a Warhammer univerzum legkevésbé barátságos időszakában. Ezúttal 5 választható hőst kapunk, akiket 15 különböző fejlődési úton indíthatunk el. A lootrendszert alaposan átgyúrják a fejlesztők, ami szintén nem lesz baj, hiszen elég sokan bosszankodtak az első rész kockadobálós megoldására. Technikai téren is javulás várható a Warhammer: Vermintide 2 esetében: a játék támogatni fogja a DX12 API-t, a motor pedig okosabban használja ki a CPU és a GPU erejét. A Fatshark új játékában a fényhatások és a köd is szebben fest majd, valamint a textúrák is pofásabban mutatnak. Minderről most ti is meggyőződhettek, mivel az alábbi galériában kilenc új képet tudunk mutatni.

A Warhammer: Vermintide 2 valamikor 2018 első negyedévében érkezik. Ti várjátok már a megjelenését? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)