Hirdetés

Warhammer: Vermintide 2 - sokkal jobb lesz a loot-rendszer, mint az előző részben

|

Az első Vermintide-ban elég sok gond volt a zsákmányszerzéssel, de a folytatásban többek között ezen is változtatnak a fejlesztők.

Hirdetés

A Fatshark műhelyében már javában készül a Warhammer: Vermintide 2, amiben ismét csapatostul fogjuk felvenni a harcot a skaven hordák ellen. Ráadásul egészen máshogy fognak működni a patkányemberek leverése után kapott cuccok, mint a Warhammer: End Times - Vermintide-ban.

Hirdetés

A Vermintide 2 fejlesztői a PCGamernek adtak egy interjút, amely során a loot-rendszer is szóba került. Az első részben elég kevés cuccot szerezhettünk az egyes missziók után, ráadásul véletlenszerűen kaptuk a lootot. A srácok nem is nagyon tudtak ezen változtatni, mert ha csak úgy szórták volna a zsákmányt mindenkinek, egy idő után elfogynak az új tárgyak.

Azonban a folytatásban már nem a legritkább felszerelések lesznek a legjobbak, hanem egyfajta power level határozza meg az adott cucc erősségét. Emellett végre a karakterek szintjeinek is lesz jelentősége, ugyanis a szintlépésekkel folyamatosan erősödik majd hősünk.

A Warhammer: Vermintide 2 valamikor 2018 első negyedévében jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)